История на фирмата:

ЕОС – ЛД Дистрибюшън ЕООД е българска частна компания.
Като част от група на ЕОС – ЛД, създадена през 1994 год., специализирана във внос и дистрибуция на хранителни стоки с най-високо качество. Започнала като малка компания тя е израстнала и се е доказала като един от големите доставчици на деликатесни хранителни продукти.

Нашата мисия:

Доверие – в ежедневната ни работа се стремим постоянно да предлагаме услуга и качество, които да печелят и утвърждават доверието на нашите клиенти в марките, които предлагаме на пазара.
Лоялност – “Уважение се печели. Честността се оценява. Доверие се постига. Лоялността се връща” Ние вярваме в този лозунг и се стремим към лоялността на клиентите ни като непрекъснато развиваме асортимента и марките, които предлагаме за да им донесем наслада от добрата храна и от работата, която вършим за тях. За нас е важно да предложим висококачествено обслужване на нашите клиенти и партньори.

Продуктова политика:

Продуктовата политика на фирмата е търсене, откриване и посрещане на нуждите за висококачествени стоки, както и представяне на нови и непредлагани до момента артикули, които да откриват нови вкусове и рецепти с цел здравословен и активен дълъг живот.
Винаги се стараем да реагираме адекватно на специфичните потребности на нашите клиенти.

Партньорство:

Нашата политика е проста: Създаване на устойчиви във времето успешни партньорства, базирани на доверие и прозрачност. Ние уважаваме интересите на нашите партньори, без изключение. Влизайки в бизнес партньорство с нас – освен другите преимущества имате правото да се възползвате от репутацията и известността на тези добре познати и високо ценени марки.

Маркетинг и реклама:

Доказали сме ефективността ни в управление на средства за рекламни бюджети. Тези средства се влагат за разработване на продажбите на марките, които представяме на българския пазар.

Доставчици и марки:

КОСТА ДОРО, РИО МАРЕ, ЧИРИО, ЗАНЕТИ, БОНГРЕН, ВУДИ, АЙА,  ПОНТИ, КАРАПЕЛИ, ФРАГАТА, ВЕДРАРЕ, НЕГРОНИ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“.
– Лучано Павароти